Blaumut + Elena Gadel

diumenge 30 juliol 2023 21:15 h
Obertura de portes: 20:45h
Parc de la Mare de la Font (Camprodon)
Preu anticipada: 25€ (+ despeses de gestió)
Preu taquilla: 30€
Vols venir més d'un dia? Compra el teu abonament!

Abonament de dia

Abonament dues nits

Abonament tres nits

 

Blaumut

Enguany se celebren els deu anys de la publicació d’“El Turista”, el primer disc de Blaumut. Deu anys molt intensos, carregats de música, d’experiències i, sobretot, “d’agraïment infinit cap al nostre públic per fer-nos un lloc en aquell racó més intangible de les seves vides”.

Blaumut 10 és el nom forjat per la banda a l’hora de celebrar la seva primera dècada de trajectòria musical. El grup, que ha sabut combinar com pocs la varietat d’estils en una proposta eclèctica, variada i de qualitat, proposa ara una gira per tot el país amb actuacions singulars que apel·laran a un repertori històric i antològic.


Elena Gadel

Elena Gadel és compositora i cantant i té tres discs publicats, però també l’hem gaudit en projectes de teatre musical com ‘El Petit Príncep’ o ‘Mar i Cel’, en sèries de televisió com ‘Com si fos ahir’ o en talent shows com ‘Eufòria’ o ‘Oh Happy Day’. Ara, després d’anys de silenci discogràfic, ens presenta noves cançons. Aquest mes de març presenta ‘La dona que em vesteix’, un nou treball discogràfic, i estrenarà una nova gira en la que recorrerà tot el territori per presentar en directe les noves cançons, així com tots els èxits de la seva carrera.