Mishima + Pau Vallvé + Orchestra Fireluche

divendres 28 de juliol 2023 21:00 h
Obertura de portes: 20:30h
Parc de la Mare de la Font (Camprodon)
Preu anticipada: 25€ (+ despeses de gestió)
Preu taquilla: 30€
Vols venir més d'un dia? Compra el teu abonament!

Abonament dues nits

Abonament tres nits

 

Mishima

Després d’acomiadar l’any amb dos sold-outs al seu clàssic santuari, la sala Apolo de Barcelona, Mishima inicien pletòrics el 2023. Ho fan presentant el seu nou àlbum, L’aigua clara, i amb un directe que guarda fidelitat a la distància curta, al contacte estret amb el públic i a la comunicació horitzontal d’un repertori que ja és història. Una manera molt personal d’entendre el rock, allà on es troba amb la chanson, Tin Pan Alley i l’indie, que -nou discs d’estudi i centenars de concerts després- ha jugat un paper crucial en la renovació de la música popular a casa nostra.

Pau Vallvé

Pau Vallvé ha publicat el seu nou disc, titulat ‘:)’. És el seu disc més positiu, rítmic i de bon rollo. Un disc que parla i sona en plural, en comunitari i que posa el ritme i la veu al capdavant. Com ja és habitual en ell, a cada nou disc munta nova banda per a l’ocasió. Per aquesta nova gira Pau Vallvé actuarà amb una banda de cinc components amb dues bateries i percussions. Un concert on no només tocaran cançons de l'últim disc, sinó que també repassaran els discos anteriors, i on l'objectiu, igual que el del nou disc, és mirar de fer-ho en plural.

Orchestra Fireluche

Després de la publicació d’Ataràxia el 2019, l’Orchestra Fireluche va publicar el 2022 el seu segon treball conjunt amb l'enyorat Pau Riba, ‘Segona florada’. Va ser un treball enregistrat entre l’octubre de 2021 i el gener de 2022 on destaca un Pau Riba poeta i narrador i en plena forma creativa, que posa una veu emocionant i profundament sincera a textos propis i manllevats, escrits per l’ocasió o recuperats de velles aventures literàries. Al disc hi destaca ‘D’Aina’, la darrera cançó composta per Pau Riba, un tema íntim i de gran força que és un veritable sotrac d’emocions.