Ginestà i Xavi Sarrià

divendres 05 de maig 2023 21:00 h
Obertura de portes: 19:30h
Plaça del Castell (Llagostera)
Preu anticipada: 18€ (+ despeses de gestió)
Preu taquilla: 20€
Ginestà

La banda encapçalada pels germans Júlia i Pau Serrasolsas presenta el seu àlbum ‘Suposo que l'amor és això’. Es tracta del tercer disc del grup, que ja els ha portat a fer gairebé 40 concerts des de que el van estrenar a finals de març de 2022. ‘Suposo que l'amor és això’ és un disc conceptual, que al llarg de les seves deu cançons, pretén exposar diferents perspectives de l'amor amb una nova sonoritat, més sofisticada i contemporània amb melodies electròniques i sintetitzadors que acompanyen les lletres dolces i sinceres del grup.


Xavi Sarrià

Durant més de 20 anys, Xavi Sarrià ha estat el cantant i líder de la mítica banda valenciana Obrint Pas, amb qui va girar de manera ininterrompuda arreu del planeta i es va convertir en fenomen musical i social del canvi de segle amb les seves cançons de compromís antifeixista en valencià. El 2017, després de la dissolució del grup, va estrenar-se en solitari amb ‘Amb l’esperança entre les dents’ i el 2022 va presentar ‘Causa’, una col·lecció de hits amb la que demostra el seu excepcional estat de forma i la seva capacitat innata per escriure cançons rodones que es converteixen en himnes. Tot això al capdavant, novament, d’una poderosa banda en elèctric conjuga ecos de la tradició mediterrània i valenciana mesclats amb rock, ska i reggae.


COL·LABORA AMB LA FUNDACIÓ IMPULSA! L’Espurnes torna a unir forces aquest 2023 amb la Fundació Impulsa, una entitat que beca i acompanya joves d'entre 16 i 17 anys en situació de vulnerabilitat per a que puguin cursar cicles de Formació Professional (FP). Per això hem habilitat una entrada solidària en què 2€ van destinats de forma benèfica a la fundació.

*Els menors hauran d'anar acompanyats d'un adult responsable, pare/mare o tutor legal, que signin el full d'autorització a l'entrada del concert.